Radu Toma

Lavanda – beneficii in terapie si cosmetica

Stiati care sunt utilizarile uleiului esential de lavanda? Uleiul volatil obtinut de la specia Lavandula angustifolia, supranumita lavanda englezeasca sau lavanda adevarata, are numeroase beneficii atat in fitoterapie, aromaterapie, cat si in industria cosmeticelor, parfumurilor sau a detergentilor. Uleiul esential de lavanda este unul dintre cele mai populare uleiuri esentiale din lume, prin prisma aromei sale inconfundabile. Denumirea de “lavanda”…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu este nici un produs în coș.